Home > General > Life’s a bitch and then you die

Life’s a bitch and then you die

29 November 2010 Leave a comment Go to comments

Suna pesimist? Nu, cel putin pt. mine. E al naibii de reala, o filosofie urbana a zilelor noastre, izvorata, daca nu ma insel, din puturile gandirii unui rapper american (East sau West Coast, nu conteaza).

Este, pe langa o gandire cat se poate de practica, pragmatica, la fel de optimista. De ce? Pai, cand vezi ce-i in jurul tau, la stiri, in ziare, la job, pe strada, in trafic, in restaurant, acasa (de ce nu?…) si te apuca pandaliile, bagi un Dr DRE d-asta, sau cine o fi zis-o si-ti dai seama ca nu merita, nimic, agitatia si nervii. Ca pana la urma, toate trec, life is short si ajungem, inevitabil, in acelasi loc. Mai devreme sau mai tarziu, trecem Stixul, dam coltul, sau ortul popii, ne stingem, dam duhul, prapadim sau crapam. (Pacat ca n-avem si noi un “pushing up daisies” sau un “bite the dust” pentru asta, macar suna mai bine 🙂 )

Daca intelegi asta, ai toate sansele de a fi un premiant al vietii (fie ca o traiesti la max, rupandu-ti-se de chestiile morale, fie c-o traiesti your way, respectandu-te si respectand pe cei din jur). Asa, doar pentru tine (macar!).

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment